Kasino spilleautomater gir deg muligheten til å spille og ha det gøy hjemmefra. Du behøver ikke å laste ned noe, du kan spille direkte fra nettleseren. Hvis du er nysgjerrig på å vite mer om hvordan spillet fungerer, kan du prøve spillene gratis ved å bruke lekepenger.

Vi kan garantere at når du har følt spenningen ved å spille på flotte spilleautomater på nett, kommer du til å ville spille (og vinne!) med ekte penger

Når du føler deg klar til å spille for, og vinne ekte penger, er det enkelte ting du bør vite. I alle slotsene, kan du velge myntverdien. Du spiller i EUR eller i NOK når du spiller på nett. Verdien begynner vanligvis på 0,01 € eller 0,10 NOK og går opp til 0,25 € eller 2,50 NOK eller mer.

Da kan du også bestemme hvor mange mynter du ønsker å satse på et spinn. Sist men ikke minst bestemmer du hvor mange linjer du ønsker å spille. Jo flere linjer du spiller, jo større sjanser har du til å oppnå en kombinasjon og vinne.

Når du er kommet i gang, vil du være på utkikk etter bonusrunder og freespins. I bonusspillet har du mulighet til å mangedoble innsatsen og vinne masse penger. Du kan også oppnå freespins og videre kan det bety mye penger. Du finner alle kombinasjonene i betalingstabellen for spillet.

I enkelte spill, har du også muligheten til å doble eller til og med firedoble gevinsten din. Du kan enten velge fargen (svart eller rød) du tror er bak det skjulte kortet, men hvis du er en ekte gambler så velger du hvilken farge som er bak på kortet (hjerter, ruter, spar, kløver). Husk at hvis du velger feil, mister du gevinsten du vant fra spinningen.