redaksjon kortspill info

Vi er en gjeng kortspillentusiaster som elsker en spillkveld rundt stuebordet med venner og noe godt i glasset. En kveld var det litt uklarheter rundt hvilke regler gjelder for spillet 500. Etter et par googlesøk uten noe særlig resultat og ulike sider med forskjellige regler måtte vi ty til instruksjoner på engelsk.

Det var svært lite informasjon tilgjengelig på norsk, etter litt brainstorming ble vi enige om å opprette en kortspill guide på nett til nettopp nordmenn. Vårt hovedfokus er kortspill som er populære blant våre landsmenn, og all vår informasjon er tilgjengelig på norsk.

Vi har som mål å bli Norges største kortspill-guide på nett. Her finner du informasjon om alle dine favorittspill i tillegg til spill du kanskje aldri har hørt om. Vi ønsker å fortelle deg om kortspill som kan spilles hjemme rundt stuebordet, på nett og på casino i tillegg til spillereglene som gjelder.

Du finner informasjon og spilleregler for kjente kortspill som for eksempel Gris, Krig, Poker, Blackjack, Amerikaner, 500, President, Rummy og mange mange flere.

Håper du finner det du leter etter og er fornøyd med innholdet, og ta gjerne kontakt med oss om det er et kortspill du mener vi bør inkludere.